2011-08-24 13:35:08• hírek • Szatmár.ro

Világmárkák éjszakája az M3 Outletben

Fél éve erre vársz? Abszolút megértjük. Három nap, amikor maximálisan azt érezheted, hogy: Vásárolni jó!

Hivatalosan már csak pár nap és vége a nyárnak. Nehéz lenne megállítani, még nehezebb visszaforgatni az időt, így kénytelenek vagyunk beérni azzal, hogy illően elbúcsúztatjuk és köszöntjük az új évszakot, mely a naptárban követi. És ha új évszak, akkor bizony új ruházat. Fura módon ilyenkor a következő történik:  a tavalyi öltözet  hip-hop eltűnik a szekrényből és mi értetlenül állunk a gardrób előtt a következő kérdéssel: Mit hordtam tavaly? Nincs mit felvennem!
Erre a problémára a következő megoldást tudjuk javasolni: Augusztus 26-27-28-án érdemes felkerekedni és ellátogatni az M3 Outlet Centerbe, hiszen ahogy minden évben, idén is megrendezésre kerül a VILÁGMÁRKÁK ÉJSZAKÁJA. Több mint 100 világmárka, maratoni vásárlási lehetőség, pénteken és szombaton egészen éjjel 11 óráig!

Az üzletek ugyanis ezt a három napot szánják arra, hogy „megszabaduljanak" a nyári árukészlettől, helyet készítve az ŐSZI kollekciónak. Az előbbit a lehető legkedvezőbb utolsó, míg az utóbbit kedvezményes BEVEZETŐ árakon kínálják majd. Mindezt természetesen kizárólag a VILÁGMÁRKÁK éjszakáján lehetséges akciók keretén belül - AKÁR 90%-al kedvezménnyel.

Az idei évben már a Helly Hansen, a Pro - Elektro Outlet, valamint a Z Outlet (Mexx, Bershka, Tom Tailor, Miss Sixty, Energie, Pull and Bear) üzlete is várja a vásárlókat, számtalan egyéb új márkával együtt!
Azok pedig, akik ellátogatnak az M3 Outletbe ezen a hétvégén, a vásárlás mellett  közelről is megtekinthetik az M3 Outlet kisgépét. A szombati napon pedig a szerencsésebbek egy sétarepülés keretén belül csodálhatják meg, milyen is a Hortobágy  - természetesen madártávlatból.

VILÁGMÁRKÁK ÉJSZAKÁJA - ÚJRA

2011. augusztus 26 - án és 27 - én hosszított nyitva tartással várnak üzleteink, éjjel 11 óráig
2011. augusztus 28-án pedig a megszokott nyitva tartási idővel este 20 óráig
Hihetetlen AKCIÓK, óriási árengedmények, akár 90% kedvezmény! Az üzletek egyéni akciót 2011. augusztus 26-tól weboldalunkon is megtekintheted.
Addig pedig számolj velünk vissza ; )

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: